mama si copil

Grup de suport “Creștem împreună”

Am trecut de primul an cu bebe… Ce urmează? Noi provocări, alături de un copilaș care devine mai independent, mai curios, mai curajos, mai activ, cu mai multă voință. În același timp, uneori pare să se agațe mai tare de mamă, și să stea doar în brațe….

Ce trăiește mama? Poate ușurare, poate bucurie, poate stres, poate temeri… Perioada aceasta clar nu este una mai simplă. Frică de pericole, dificultăți la înțărcare, tantrumuri, începerea activității profesionale, oboseală, probleme în cuplu, sunt doar câteva dintre provocările dificile ale mamelor după primul an de viață al copilului.

Continuăm să fim alături de ele și după perioada de bebelușie, la grupul de suport emoțional în care discutăm dificultățile întâmpinate în creștere și stimulăm descoperirea resurselor personale. Pentru ca mama și copilul să crească împreună cât mai sănătos și să se bucure de noile experiențe. Acest grup nu este unul de socializare, ci de susținere emoțională! De aceea trebuie asumată participarea la toate sesiunile pentru a avea beneficii. Psihodrama și art-terapia sunt modalități pe care le folosim chiar și în varianta online de lucru.

Joi, de la 17.30-19.00

Facilitator: psiholog, psihoterapeut Simina Angelescu

Nr. de ședințe – 10  – Întâlnirile se vor desfășura online pe platforma Zoom.

Taxa de participare: Se plătește în două etape: 500 lei la înscriere, 500 lei la a 5-a sesiune. La plata integrala a programului de 10 sesiuni, va oferim o reducere de 100 lei – taxa va fi 900 lei

Detalii și înscrieri pe mail: simina.angelescu@gmail.com

Grup complet. Înscrierile sunt deschise pentru 2021!