2008-2009,  Articole

Folosirea forțelor oferite de viață în momentul nașterii, la popoarele care locuiesc în ținuturile muntoase din America de Sud

Marturisiri exclusiv verbale, culese de Laurence Demairé in timpul unei lungi calatorii cu trenul.

Onestitatea intelectuala ma determina sa ma opresc asupra unor adevaruri stravechi si aproape necunoscute care se situeaza intre superstitii si credinta proclamata. Credinta transmisa prin traditie orala asupra evenimentelor concrete, fixeaza repere, fixeaza temeinic bazele unor cunostinte pe care epoca noastra continua inca sa le numeasca empirice.
Sa patrundem usor sub carapacea unde am ferecat acele cunostinte care nu sunt cele ale unor renumiti printi ai medicinei.
Anumite populatii din Anzi cred ca atunci cand bebelusul iese din pantecul mamei sale este inconjurat in intregime de o aura, o energie pura si transparenta, vizibila doar privirii clarvazatorilor. Aura, care are aproape 5 cm grosime, este are efecte benefice asupra bebelusului pentru ca il ajuta sa patrunda linistit in energia diferita a lumii noastre. Spalarea imediata distruge complet aceasta protectie. Energia poate sa ramana pana in jurul varstei de 5 luni, moment cand sufletul ii cere sa dispara. Viitorul autist, printre alte cauze, ar fi suferit, doar el stie cat, pierderea prea rapida a acestei energii salvatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *