Direct la continut

Maternologia


Cursuri Acreditate

Începând cu anul 2018, suntem acreditați să susținem cursuri pentru asistenți medicali, creditate OAMGMAMR.


-
-

Asociația Fr-Ro BebeBienvenu este acreditată începând din octombrie 2017 ca Furnizor de formare profesională continuă de către Ordinul Național al Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR).

În perioada iulie - octombrie 2018 dr. Daniela Marincaș și psihiatru Simina Angelescu au susținut primele 3 serii de Cursuri de formare profesională continuă pentru asistenți și moașe - creditate cu 10 credite EMC/curs (Educație Medicală Continuă) de către Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România OAMMR, filiala București.

Au fost concepute și creditate două cursuri de inițiere în Maternologie, cu durata de câte 2 zile fiecare (12 ore), și anume: “Tulburările sugarului și dificultatea materă” și “Prevenția precoce a tulburărilor materne”.

Au fost susținute după cum urmează:
-13-14 iulie Curs ”Tulburările sugarului și dificultatea maternă”, 20-21 iulie Curs ”Prevenția precoce a tulburărilor materne”, desfășurate la Centrul de Sănătate Multifuncțional Sf. Nectarie;
- 14-15 și 21-22 septembrie, 12-13 și 19-20 octombrie, cursuri desfășurate la Spitalul de Urgentă pentru Copii Grigore Alexandrescu.

11.jpg

21.jpg

31.jpg