Direct la continut

Maternologia


Contact

Asociatia Franco-Romana “BébéBienvenu”- Pentru o noua nastere

Daniela Marincaş – Preşedinte

Simina Angelescu – Director General

asociatiabbb@maternologia.ro

+4 0754 618 913 (SMS)

Adresa: Bld. Regina Elisabeta nr. 35, ap. 19, Sector 5, Bucureşti

Asociatia are drept scop popularizarea maternologiei – noua stiinta medicala infiintata in Franta in 1987, la nivelul intregii populatii române si de limba franceza. Stiinta care aduce dovada nevoilor esentiale ale copilului la nastere – in mod prioritar – precum si dovada nevoilor mamei si tatalui sau, in acel moment si in lunile care urmeaza. Piatra filosofala a maternologiei este luarea in considerare a vietii sale prenatale a nou-nascutului care este de o importanta capitala, iar pentru mama de o importanta capitala de asemenea este perioada sarcinii, precum si considerarea perioadei care urmeaza nasterii, in special in primele cinci luni pentru a favoriza dezvoltarea ulterioara. Principalele activitati ale BBB pentru indeplinirea obiectivelor mentionate mai sus vor fi: a. organizarea, coordonarea, finantarea sau cofinantarea si controlul activitatilor de sensibilizare, de informare, de formare, de cercetarea stiintifica asupra conceptelor, clinicii si terapiei maternologiei; b. organizarea, controlul, finantarea sau cofinantarea unui site internet de difuzare a maternologiei; c. favorizarea activitatilor de teren in beneficiul tinerelor mame aflate in dificultate cu bebelusul lor; d. favorizarea schimburilor cu organizatorii francezi pentru formarea in maternologie pentru a accelera formarea profesionistilor romani in aceasta noua disciplina. e. organizarea, coordonarea, finantarea sau cofinantarea, difuzarea, aparitia, traducerea si vanzarea oricarui text care popularizeaza conceptele maternologiei. In conformitate cu legislatia in vigoare, BBB poate organiza colecte publice sau activitati economice auxiliare pentru obtinerea de venituri care vor fi folosite pentru indeplinirea obiectivelor non-profit ale BBB. 

Datele de identificare ale Asociatiei Franco-Romane “BébéBienvenu”- Pentru o noua nastere sunt urmatoarele: Denumire: Asociatia Franco-Romana “BébéBienvenu” CUI: 23806625 Cont bancar(IBAN): BANCA BCR  RO05 RNCB 0077 1486 3976 0001

 

Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și pensii:

Declaratia 230 (2019)

ATENTIE - Se depune până la data de 15 martie 2019 de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.